Gezinscoaching voor ouders

Informatie en mogelijkheden voor u als ouder

Ben jij die ouder die soms met de handen in het haar zit wanneer je kind niet gewenst gedrag laat zien Dat je al herhaaldelijk hebt gevraagd te stoppen en het kind gaat maar door. Geeft jou dat een gevoel van onmacht en frustratie. Alles wat je doet of zegt wordt door je kind genegeerd. Je voelt dat je instort en je weet het gewoon niet meer…

Dan kan ik misschien iets voor je betekenen.

Ombuigen naar gewenst gedrag

Kinderen maken verschillende fases in hun ontwikkeling door en dat maakt het opvoeden niet altijd gemakkelijk. Wie herkent niet de boze buien, de vele verdrietige uithalen en de driftbuien. Vaak kan je het als ouder weer ombuigen naar het gewenste gedrag wat je zo graag ziet van je kind. Het is best ok om boos te zijn; je mag verdrietig zijn en het is ook best goed om eens driftig te zijn. Maar wat als het niet gewenst gedrag door blijft gaan.

Leer jezelf kennen en weet wat het kind nodig heeft

Het kind spiegelt ons. Kinderen zijn puur in het ontvangen van non verbale communicatie. Wanneer wij vertellen dat iets goed is en in onze ogen staat angst, dan pakt het kind feilloos de angst er uit. Het gaat dus jouw grens over om op onderzoek uit te gaan.

Het kind wil ons een boodschap laten zien. Maar wij als ouder zitten te vaak in ons hoofd te denken en we willen eigenlijk geen pijnlijke of verdrietige emotie voelen. Door te gaan coachen met de Reversie Methode hoop ik bij jou als ouder de eventuele emotionele blokkades weg te nemen.

Ik laat je zien in welke ontwikkelingsfase je kind zich bevindt en ga met jouw door de verschillende fases heen. Je leert jezelf beter kennen en je weet uiteindelijk wat je kind nodig heeft van jou.

Door je eigen gedrag te veranderen, verandert je kind onbewust mee in zijn of haar gedrag.

 

Meer informatie?
Wilt u direct meer informatie, neem gerust contact op met Rian of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.