Kindercoaching voor instelling

Informatie en mogelijkheden voor samenwerking met uw instelling.

Wanneer je met  kinderen werkt weet je als geen ander dat kinderen verschillende fases door maken in hun ontwikkeling. Dat bij deze ontwikkeling veel emoties komen kijken. Ze kunnen van een vrolijk kind ineens omslaan in een driftig kind.

Wat gebeurt er met jou wanneer deze buien steeds vaker komen en dat het lijkt of jij het kind niet langer begrijpt. Je voelt je eigen frustratie opkomen.

Wat betekent deze frustratie en wat doet dit met jou? Ik kan met de Reversie methode kijken waar bij jou deze frustratie vandaan komt. Het kind spiegelt iets in jou wat maakt dat er bij jou emoties loskomen.

De Reversie Methode® geeft op liefdevolle wijze een duidelijk beeld van jou en de manier waarop het kind op jou reageert.

Het maakt dat jij met respect en waardering weer je eigen ik gaat vertrouwen en dat door dit vertrouwen jou frustraties minder gaan worden. Jouw gedrag verandert en het kind verandert onbewust met jou mee.

Een ieder die met kinderen, pubers en jong volwassenen werkt wordt uitgedaagd om in zijn of haar eigen spiegel te kijken. 

 

Spiegelen geeft verbinding. Verbinding geeft liefde!

 

Beeldcoach

Video Interactie Begeleiding is een prachtig middel om de interactie tussen pedagogische medewerkers/ hulpverleners en de kinderen te laten zien.

 Sinds januari 2012 mag ik mijzelf Beeldcoach/Video Interactie Begeleider noemen.

Beeldcoaching laat op een positieve manier zien hoe de samenwerking tussen medewerker/ hulpverlener en kind er uit ziet. Het is mooi om te zien hoe de verbinding tussen volwassenen en kinderen tot stand komt.

Uitgangspunt is: “Wat gaat er allemaal goed”. 

 

Pedagogisch Coach

Sinds maart 2019 mag ik mij ook officieel Pedagogisch Coach noemen. Samen met jou als Pedagogisch Medewerker ga ik kijken naar wat er allemaal goed gaat. Waar sta jij in je eigen kracht en waar heb jij misschien nog iets extra’s nodig. Vanuit een positieve manier gaan we kijken hoe jij de Pedagogische Visie van je werkplek krachtig kan neerzetten.

 

PGB begeleiding

Sinds januari 2020 geef ik gezinsondersteuning op PGB basis. 

Ook ben ik er voor individuele begeleiding.  

Meer informatie?
Wilt u direct meer informatie, neem gerust contact op met Rian of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.