Dit kreeg ik van mijn cliënt A. Samen zijn we een traject in gegaan om haar zelfvertrouwen te vergroten. Na 5 sessies werd haar traject succesvol afgesloten en kon zij vol vertrouwen de eindfase in van haar studie. Dit was voor mij een mooi traject. Middels een stappenplan heeft zij haar doelen neergezet en is stapje voor stapje hier aan gaan werken. Trots op haar, haar vertrouwen in mij heeft ze om kunnen buigen naar vertrouwen in haar eigen kunnen. Ik dank haar voor haar openheid en vertrouwen in mij. Zo kwam er een verbinding tot stand die uit groeide tot een stralende jonge vrouw die geloof heeft in haar eigen kracht.

“Heb veel aan Rian gehad.
Als ik ergens mee zat kon ik het aan haar kwijt.
Kon haar altijd bellen of appen als er wat was.
Ze heeft me erg goed geholpen.
Hierdoor heb ik meer rust en ruimte in me hoofd gekregen.
Heb veel tips gekregen hoe ik met bepaalde situaties om moest gaan.
De kleur rood gaf me veel kracht en meer zelfvertrouwen.
Ze heeft ook Bars bij me gedaan, daar was ik erg van onder de indruk.
Dat was ook erg lekker en ontspannend”.

Bedankt Rian,  dikke kus A.

Meer informatie?
Wilt u direct meer informatie, neem gerust contact op met Rian of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.