Onze werkwijze

Reversie Methode® en Mission Possible methodiek

Gedrag spiegelen

Onze kinderen spiegelen met hun gedrag ons eigen ‘onbewust’ gedrag. En niet alleen onze kinderen, ook degene waar wij mee om gaan roepen emoties op. Ga maar eens kijken in je directe omgeving. Waarom word je zo boos als iemand jou vertelt dat je iets moet doen wat je eigenlijk niet wil. Wat maakt dat je verdrietig wordt wanneer er iemand boos op je is. En zo zijn er tal van emoties die bij ons weer emoties oproepen.

Door samen met mij op een positieve liefdevolle manier in jouw “spiegel” te kijken hoop ik dat je de kracht weer gaat vinden om in je eigen ik te gaan geloven. Want door te geloven in je eigen kunnen ga je een verbinding aan met jezelf waar kracht, respect en waardering weer mogen gaan groeien. Je gaat weer zelfvertrouwen uit stralen.

Ook ik had talrijke emoties en door zelf steeds in mijn spiegel te kijken ben ik anders tegen mijn medemens en mijn eigen kinderen aan gaan kijken. “Wat maakt dat ik reageer zoals ik reageer”.

Rian Feiken-Ufkes – Coach Je Weerspiegeling

Mission Possible methode

Naast de Reversie Methode® pas ik ook de Mission Possible methodiek toe. Deze methode gaat uit van een positieve manier van coachen bij de beginnende puber tot aan de jong volwassene. Deze doelgroep loopt vaak aan tegen een muur van onbegrip. Samen met hen ga ik werken met doelen die zij zelf opstellen. Deze doelen zetten we om in kleine stappen en verwerken we dit samen in een stappenplan. Dit stappenplan vergroot hun zelfvertrouwen om met de doelen aan de slag te gaan en daarmee creëren zij hun eigen identiteit en eigenheid. Zo komen ze in hun eigen kracht te staan.

Meer informatie?
Wilt u direct meer informatie, neem gerust contact op met Rian of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.